ДОСТАВКА ДО 72ч
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ТЕСТ И ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ПРАТКИ
1993 беше годината, когато идеята на Емилия Джибърти и Адриано Аер да влезнат в женския моден пазар като герои, стана реалност. Ето как беше направено PLEASE, една съвсем италианска съвременна модна марка.

НИЕ ГЛЕДАМЕ ПОЛОЖИТЕЛНО КЪМ БЪДЕЩЕТО. ВНИМАНИЕТО КЪМ СЪВРЕМЕННИТЕ ТЕНДЕНЦИИ, СПОДЕЛЯНЕТО С ДРУГИТЕ И ВСЕОБХВАТНИЯ СТИЛ, НИ ДОВЕДОХА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ДО ГЛОБАЛЕН УСПЕХ, КОЙТО ОЛИЦЕТВОРЯВА ФИЛОСОФИЯТА НА НАШИЯ ЕКИП: СЪРЦЕ.

PLEASE се отличава чрез множество колекции за ежедневието, характеризиращи се с динамичен стил. Тук творчеството и качеството позволяват непрекъснато да се създават нови модели, за да се отговори на изискванията на пазара и да се увеличи стойността на програмирания моден бизнес. Ден от ден нашият дизайнерски отдел изследва нови материали и проектира джинси и задължително облекло, които ще се носят от постоянно нарастваща целева група.

MADE IN ITALY. Стил, творчество, доверие, страст. PLEASE се гордее, че произвежда локално, започвайки от дизайна, чрез рязане и измиване. Всички ръце и умове, работещи зад кулисите на сърцето на PLEASE, са италианци.

PLEASE КОЛЕКЦИЯ