ДОСТАВКА ДО 72ч
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ТЕСТ И ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ПРАТКИ

Повече от сто години, откакто Джовани Лучи създава първите си чифтове обувки в Пиумазо, в района на Модена.

По този начин се ражда семейна традиция, която днес, вижда четвъртото поколение на Лучи. От изработката на занаятчийски произведения той премина за кратко време към търговската дейност на обувките, а разширяването на фамилията Лучи доведе до развитието на дейност, която в края на тридесетте години достигна центъра на Болоня.

Новото разширяване на бизнеса на едро, дължащо се на работата и ангажираността на второто поколение Lucchi в края на шейсетте, съвпадна с раждането на Centregross. Това е истинската предприемаческа промяна: през 1978 г. Lucchi Srl е сред първите компании, създадени в най-големия център за търговия на едро в Европа.

Марката на компанията, въпреки достигнатите измерения, е упорито вярна на традицията. Всъщност от 1989 г. насам ръководството премина в третото поколение Lucchi, представлявано от г-жа Кристина Лучи,
подпомагана от неоспоримата подкрепа на съпруга й, които заедно образуват една здраво привързана двойка, която от години работи един до друг, подкрепяйки се взаимно.
Ангажираността и опитът на семейство Lucchi се потвърждават всяка година от отлични бизнес резултати, които постоянно нарастват през последното десетилетие. Същата компания вече е изнасяла из целия свят, от Съединените щати до Русия, от Япония в Централна Европа за дял, надхвърлящ 50% от оборота, благодарение на предлагането на моден продукт, който се вдъхновява и
от големите италиански и международни марки, което ги прави достъпни за всички, и благодарение на доброто качество на продукта, строго “Произведено в Италия”.
За някои сезони компанията пуска своя собствена група “Ovyè By Cristina Lucchi” – линия от обувки, посветени изключително на по-младите и съвременни жени, която вече получава висока оценка от най-взискателната женска общественост.

Традицията и иновациите са основните характеристики на този семеен бизнес, чието лепило е съставено от изключителното единство на едно младо семейство, динамично и внимателно за нуждите на клиентите.

OVYE КОЛЕКЦИЯ