ДОСТАВКА ДО 72ч
14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
ТЕСТ И ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ПРАТКИ

КЪДЕ?

Dixie е със седалище в Сигна, близо до Флоренция и в близост до една от най-важните италиански зони за бърза мода, известна като "Macrolotto" в Прато. Там се извършват всички производствени процеси, за да се намали времето, преминаващо от дизайна до разпространението на продукти, произведени на местно ниво, като се даде уникален производствен цикъл. От прототипния дизайн до пазара са необходими само десет дни. Общо бяло стъкло, дърво и PVC трезво и комфортно оформят архитектурата на функционалното пространство на марката.

КАКВО?

Dixie произвежда изключително "Произведено в Италия" на място, което води до високо персонализирани продукти в съответствие с пазарните изисквания и бързината, която е от съществено значение в сектора "готов за носене".

ИСТОРИЯ:

Качеството, цената и скоростта са силните страни на марката. През 90-те години на миналия век фирмата се разраства в резултат на откриването на нови фабрични магазини в Тоскана и последвалото придобиване от групата IMPERIAL, която въведе DIXIE на световния пазар като търговец на едро. Dixie има десетгодишен опит в сектора "готов за носене", с годишно производство на 1,200,000 облекла, от които 40% се продават в завода на националния пазар, франчайзинг и многобройни магазини и 60% в целия свят, като дистрибуторите в Испания, Португалия, Германия, Холандия, Балканите и Китай.

DIXIE КОЛЕКЦИЯ